Op onze jubileumdag, 10 oktober, houden we ook een veiling van producten van sociaal betrokken ondernemers. Ben jij zo’n ondernemer en wil jij jouw product aandragen voor de veiling? Neem contact met ons op via de mail. FAIR FABRICS en SJAAL MET VERHAAL sluiten aan.

FAIR FABRICS reist naar ambachtelijke ateliers om samen nieuwe, unieke producten te ontwikkelen. Hierbij maakt zij gebruik van de traditionele productieprocessen die zijn ingebed in de lokale manier van leven. De resultaten van deze werkwijze zijn hoogwaardige interieurproducten en maatwerk productlijnen. Klanten worden verbonden met internationale vakateliers.

SJAAL MET VERHAAL creëert werk voor vrouwen in Nepal, handmade, fairmade, fairtrade. Niet alleen sjaals, maar ook vloerkleden, onderzetters, sieraden, tassen en allerlei vilten decoraties. Kleurrijk, uniek en handgemaakt. Werk voor inmiddels meer dan duizend vrouwen in Nepal en Thailand. Economisch zelfstandigheid heeft een enorm positieve impact op hun leven. SJAAL MET VERHAAL is een Social Enterprise, een onderneming die het maken van winst niet als doel heeft, maar als middel voor het bijdragen aan een betere wereld.