Geef een gift

Je kunt online doneren of jouw gift rechtstreeks overmaken op de rekening van Melania:

NL28 TRIO 0379 6201 89
t.n.v. Stichting Melania Ontwikkelingssamenwerking
te Den Haag

Word periodiek donateur

Als periodiek donateur machtig je Melania om per maand of per jaar een afgesproken bedrag van je rekening af te schrijven. Voor jou eenvoudig en voor ons een zekerheid om langdurig vrouwen in ontwikkelingslanden te steunen. 

Een periodieke gift aan Melania is volledig aftrekbaar van de belasting. Jouw gift is een periodieke gift als:

  • Je gift is vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst;
  • je conform deze overeenkomst regelmatig (minstens één keer per jaar) de toegezegde bedragen overmaakt;
  • deze bedragen steeds even hoog zijn;
  • je deze bedragen minimaal vijf jaar achter elkaar overmaakt.

Hoe werkt het?

Bedrijven

Investeer met jouw bedrijf in een toekomst voor vrouwen en hun gezinnen en werk met ons samen. Zo kun je op een eenvoudige manier grote impact hebben op het leven van kwetsbare mensen. Doneer je met jouw bedrijf aan Stichting Melania? Dan mag je die gift(en) van de winst aftrekken. Stichting Melania heeft de ANBI status, daardoor kun je van belastingaftrek profiteren.

Melania geld nalaten?

Je kunt Melania opnemen in je testament en begunstigen met een legaat of een erfstelling. Je notaris kan je adviseren over de mogelijkheden rond je nalatenschap en de fiscale voordelen. Ook kun je met algemene vragen bellen met de Notaristelefoon,
0900 346 93 93, op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Elske van Holk

Elske van Holk

Fondswerver Particulieren

Geven aan een goed doel is altijd goed! Zeker wanneer het een organisatie betreft waar geen geld ‘aan de strijkstok blijft kleven’. Melania is zo’n organisatie. Vrijwilligers ontvangen geen vergoedingen en het geld gaat rechtstreeks naar de projecten.

 

Mijn naam is Elske van Holk en ik beantwoord graag al uw vragen met betrekking tot een gift.

 

Neem alstublieft contact met mij op via de mail: evanholk@melania.nl

ANBI

Melania is een goede doelenorganisatie en valt onder de zogenaamde ANBI-regeling. Jij als gever én Melania als ontvanger hoeven daarom geen belasting te betalen over gelden die via schenkingen ontvangen worden. Zie voor meer informatie de site van de Belastingdienst.

Ik geef…

Elke gift is welkom, groot of klein, eenmalig of structureel, voor een specifiek project in Azië, Afrika of Latijns-Amerika of voor de organisatie als geheel.