Wij zijn heel erg trots dat Erica van Engel is opgenomen op de VIVA400 lijst van 2017 voor haar inzet om de sociaal-economische positie van vrouwen te bevorderen, o.a. als voorzitter van Stichting Melania Ontwikkelingsamenwerking en UN representative voor de International Alliance of Women bij de UNIDO (www.unido.org) in Wenen.
“De VIVA400-vrouw is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte. Daarom verdient zij een plek in de lijst der lijsten: de VIVA400.”
 
Naast de plek op de lijst worden er VIVA400-awards uitgereikt binnen vijf categorieën: Creatieven, Knappe Koppen, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers en Zakenwonders. Daarnaast is er een publieksprijs die wordt uitgereikt op basis van stemmen.
 

Erica is genomeerd voor de award in de categorie Wereldverbeteraars.

Helpt u haar winnen? 

Dat kan door uw stem uit te brengen via deze link.

STEM HIER VOOR ERICA

Dank voor uw support!

We houden u op de hoogte.