Kom in actie!

Wil je je inzetten voor sterke vrouwen in Azië, Afrika of Latijns-Amerika? Dat kan! Actie voeren kan in je eentje, met je zus maar ook samen met je sportclub, collega’s of vriendinnengroep.  

Actueel: Fietstocht door Rwanda

Fietsreis door Rwanda

Fiets je mee door Rwanda? We bezoeken projecten en reizen van Kigali naar Musanze en langs het Kivu Meer. Van 2 tot 12 januari 2020. Elke deelnemer brengt 1000 euro sponsorgeld mee!

Er zijn verschillende soorten van fondsenwervende acties. Hieronder een paar voorbeelden.

  1. Organiseer een wandeltocht
  2. Loop mee met een marathon
  3. Vraag geld voor je verjaardag, jubileum of afscheid
  4. Doe mee aan een fietstocht
  5. Verkoop tweedehands kleding

Je kunt de opbrengst van de project besteden aan een specifiek project. Zoek een aansprekend project uit en neem contact met ons op om jouw bijdrage aan te melden voor dat project. Je kunt ervoor kiezen om een project in zijn geheel te financieren of slechts een deel. 

Uiteraard kun je ook een eenmalige of periodieke gift geven die niet specifiek verbonden is aan een project. In dat geval zullen we je gift besteden aan het project waar jouw bijdrage het meest nodig is. 

Als je een actie wilt starten, alleen of met een groep, denken we graag met je mee. Voor vragen en ondersteuning, stuur een mail naar [email protected]. Wij helpen je graag op weg!