Word vrijwilliger

Stichting Melania Ontwikkelingssamenwerking zet zich al ruim 95 jaar in voor het verbeteren van de economische positie van (kans-)arme vrouwen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika, zodat zij een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. Wij doen dit door middel van het financieren van kleinschalige inkomensgenererende projecten. Betrokken en enthousiaste vrouwen

Hier in Nederland werken we aan een community van maatschappelijk betrokken vrouwen die geld doneren om de projecten te realiseren. Ook kun je bijdragen aan het werk van Melania door jouw tijd te geven. Melania werkt uitsluitend met vrijwilligers. Betrokken en enthousiaste vrouwen van elke leeftijd zijn welkom om het vrijwilligersteam van Melania te versterken.

Wil je vrijwilliger worden?

Hieronder vind je onze vacatures. Zijn er geen vacatures of heb je belangstelling voor een andere functie? Een open sollicitatie is altijd welkom. Mail je cv en brief naar [email protected].

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.