Word vrijwilliger

Stichting Melania Ontwikkelingssamenwerking zet zich al ruim 95 jaar in voor het verbeteren van de economische positie van (kans-)arme vrouwen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika, zodat zij een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. Wij doen dit door middel van het financieren van kleinschalige inkomensgenererende projecten. Betrokken en enthousiaste vrouwen

Hier in Nederland werken we aan een community van maatschappelijk betrokken vrouwen die geld doneren om de projecten te realiseren. Ook kun je bijdragen aan het werk van Melania door jouw tijd te geven. Melania werkt uitsluitend met vrijwilligers. Betrokken en enthousiaste vrouwen van elke leeftijd zijn welkom om het vrijwilligersteam van Melania te versterken.

Wil je vrijwilliger worden?

Hieronder vind je onze vacatures. Zijn er geen vacatures of heb je belangstelling voor een andere functie? Een open sollicitatie is altijd welkom. Mail je cv en brief naar [email protected].

Bestuurslid Communicatie

Wat doet het Bestuurslid Communicatie?
• Jouw specifieke aandachtsgebied is communicatie en je doet voorstellen voor beleid waarmee we bestaande en nieuwe doelgroepen kunnen aanspreken.
Je draagt zorg voor de implementatie van het communicatiebeleid, zoals de inzet van digitale en print communicatiemiddelen zoals de website en social media, digitale en print nieuwsbrief, events, etc.

Lees meer

Projectverantwoordelijke Projectcommissie Afrika

Wat doet de Projectverantwoordelijke? 

• Je bent verantwoordelijk voor een adequate behandeling van de projecten vanuit het continent Afrika die aan jou zijn toegewezen. 
• Je monitort de uitvoering van de projecten en zorgt er voor dat de aanvragers tijdig een rapportage van hun project indienen. 
• Je bent verantwoordelijk voor een zorgvuldig onderhoud van de relatie met aanvragers en donateurs van jouw projecten. 
• Je zorgt desgevraagd voor tijdige aanlevering van informatie over je projecten ten behoeve van fondsenwerving, communicatie of andere zaken 

Lees meer