Op zaterdag 11 november 2017 vindt de jaarlijkse Melania Contactdag plaats in Utrecht.

Een bijzondere editie, omdat het bestuur op deze dag het nieuwe beleid zal presenteren. Een van de veranderingen voeren we nu al in: de contactdag heeft een nieuwe naam en heet vanaf nu Melania Meeting.
Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

De Melania Meeting staat in het teken van ontmoeten en het vergroten van uw kennis en kennissenkring. Naast informatie over het nieuwe beleid, nemen we u mee in algemene ontwikkelingen op het gebied van Ontwikkelingssamenwerking, Gender en Fundraising. Tijdens de inloop en de lunch is er voldoende tijd om bekenden en nieuwe vrouwen te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen.

De Melania Meeting is bedoeld voor alle medewerkers, vrijwilligers, Melania-, KVG- of andere groepen die zich inzetten voor Melania; particuliere en zakelijke dona- teurs; oud-bestuurders, oud-medewerkers en andere belangstellende relaties.

Toegang is vrij, maar in verband met het beperkte aantal plaatsen en de catering, is aanmelden verplicht. U kunt zich tot 8 november a.s. aanmelden door een mail te sturen naar info@melania.nl of via onze eventpagina op www.eventbrite.nl.

We kijken uit naar een inspirerende dag en ontmoeten u graag op 11 november!

Bestuur en team Stichting Melania Ontwikkelingssamenwerking

Download hier de uitnodiging