Zoals reeds aangekondigd, vindt op zaterdag 6 oktober a.s. de jaarlijkse Melania Meeting plaats. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de bijeenkomst brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Melania en nemen we u mee in ons werk zowel op het gebied van fondsenwerving als van de projecten.

Graag maken wij u attent op een bijzonder onderdeel van deze meeting. Het verheugt ons dat een vertegenwoordiger van de Melania Foundation Jakarta, opgericht in 1927, ons wil bijpraten over hun activiteiten. Melania ontwikkelingssamenwerking ontsproot in 1921 in Indonesië. De inzet die toen daar is gepleegd, werpt na bijna een eeuw, nog steeds haar vruchten af.

De Melania Meeting is bedoeld voor medewerkers, vrijwilligers, Melania-, KVG- of andere groepen die zich inzetten voor Melania; particuliere en zakelijke donateurs; oud-bestuurders, oud-medewerkers en andere belangstellende relaties. Tijdens de inloop en de lunch is er voldoende tijd om bekenden en nieuwe vrouwen te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen.

De toegang is vrij, maar in verband met het beperkte aantal plaatsen en de catering is aanmelden verplicht. U kunt zich tot 1 oktober a.s. aanmelden door een mail te sturen naar info@melania.nl met vermelding van uw naam/ namen en eventueel welke organisatie u vertegenwoordigt.

We kijken uit naar een inspirerende dag en ontmoeten u graag op 6 oktober!

Bestuur en team Stichting Melania

Ontwikkelingssamenwerking

ROUTEBESCHRIJVING
Domstad is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto en te voet vanaf Utrecht Centraal station.

ROUTEBESCHRIJVING OPENBAAR VERVOER
Vanaf het Centraal Station Utrecht:

  • Lopend (ca. 10 minuten) uitgang Jaarbeursplein; loop richting de sneltram. Vervolgens de route van de tram volgen. Bij de stoplichten de grote weg en trambaan oversteken. Volg de route van de tram. Na een paar honderd meter ziet u het gebouw in de zijstraat aan uw rechterhand.
  • Met de sneltram is het 1 halte, uitstappen halte Graadt van Roggenweg, het gebouw is direct in de zijstraat ten westen van de halte.

ROUTEBESCHRIJVING AUTO
Vanuit alle richtingen borden Centrum/ Jaarbeurs aanhouden. Zodra u op het Westplein (groot verkeersplein bij de Jaarbeurs/ NH hotel) aangekomen bent, volgt u de weg langs de sneltram richting zuid-west (stad uit). Dit is de Graadt van Roggenweg. U neemt na het Westplein direct de parallelweg, daarna de eerste weg rechts (Koningsbergerstraat).

PARKEREN
Er is een parkeergarage aan de achterzijde van ons pand, waar u gratis kunt parkeren, maar daarbij geldt vol=vol. Voor mindervalide gasten kunnen wij een plek reserveren.

Wij adviseren om gebruik te maken van de P+R Westraven, gelegen aan de A12, afrit 17, volg de borden naar P+R Westraven. Vlak voor de parkeergarage stapt u op de sneltram richting Utrecht en stapt u bij de halte Graadt van Roggenweg uit. Het gebouw bevindt zich gelijk in de straat aan de overkant. Of parkeer direct bij P1 van de Jaarbeurs, korte loopafstand.

Open hier de uitnodiging in PDF.