Home for Hope Foundation heeft op twitter een video gepubliceerd van de oogst van erwten in Rwanda (project AF-RW-4). We plaatsen ‘m graag ook op onze site als resultaat van de Tuzamurane Group die door Melania gesponsord is.

Home for Hope Foundation is opgericht door SIBOMANA Noel Odenwald, ooit financieel ‘geadopteerd’ door een Amerikaanse die zich, na een reis door Afrika, het lot van weeskinderen aantrok. Het heeft hem vooruit geholpen en hij heeft succesvol een fotoprint- en designbedrijf op kunnen zetten. Toen hij zijn filantrope vroeg hoe hij haar ooit terug kon betalen, antwoordde zij het door te geven aan anderen die het nodig hebben. En nu helpt hij met zijn stichting kinderen naar school.

Wat is nu de link met Melania? De Tuzamurane Group is samengesteld uit moeders van kinderen die Home for Hope Foundation onder haar hoede heeft. Deze moeders, die het schoolgeld voor hun kinderen niet kunnen betalen, hebben sowieso geen inkomen. Zij maken nu samen een start met de verbouw van land- en tuinbouwproducten.

Met voldoende geduld vanwege de laadtijd, is een bezoek aan de website van Home for Hope Foundation de moeite waard: https://homeforhoperw.org/