De inschrijving voor deelname aan de jubileumdag op zondag 10 oktober, is geopend en we hebben ook jou er graag bij, je bent van harte uitgenodigd!

Ons 100-jarige jubileum vieren we in het Anatomiegebouw in Utrecht met film en verhalen over 100 jaar Melania, lezingen van bekende sprekers, zoals Mirjam Vossen en Sara van Kinsbergen, muziek uit Latijns-Amerika, een dansvoorstelling en veel workshops variërend van Aziatisch koken, Afrikaanse dans en muziek tot inspirerende samenkomst rondom 100 jaar Melania met o.a. KVG Roermond en de ervaringen van Maaike Broekhuis die in dit coronajaar projecten in Kenia bezocht. Ook zullen er mooie duurzame producten van Nederlandse vrouwelijke sociale ondernemers geveild worden, waarvan de opbrengst volledig naar onze projecten zal gaan. Het programma vind je hier op de site.

Deelname kost 18,50 euro. Dat is inclusief alle hapjes en drankjes.

Wacht niet tot na 1 september met aanmelden, dan stemmen wij het programma en de workshops op de voorkeuren van alle deelnemers af. Meld je nu aan en ontvang een bevestiging in de mail. Na 1 september ontvang je meer info en de mogelijkheid om je op te geven voor de workshops die jou het leukst lijken.