De Donatie Cheque 2021 is een bijzonder decembercadeau

In de eerste plaats steun je met jouw aanschaf de initiatieven van ondernemende vrouwen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika om een onderneming te starten. Het bedrag van 10, 15 of 25 euro (of een veelvoud of combinatie van deze bedragen) maak je over op rekeningnummer NL28 TRIO 0379 6201 89  t.n.v. Stichting Melania Ontwikkelingssamenwerking, Den Haag.

Op de tweede plaats bied je de ontvanger van jouw donatie-cheque de gelegenheid om een keuze te maken uit de projecten op de site van Melania en deze keuze aan ons door te geven. Een simpel mailtje naar Melania met de tekst ‘Mijn donatie gaat naar: ………………’  is genoeg.

Pop-up

Met een pop-up op de site bieden we bezoekers de mogelijkheid om deze Donatie Cheque aan te schaffen. De pop-up verschijnt zodra je de site wilt verlaten in een frequentie van maximaal één keer per dag.

Directe link

Wil jij rechtstreeks naar de cheque om deze te downloaden? Klik dan hier en vergeet niet om de betreffende donatie over te maken…