De kappers van Mujeres Talentosas kunnen niet wachten om te mogen beginnen! Vol trots sturen ze ons de foto’s van scharen, stoelen, spiegels, scheermessen en stijltangen waarin ze met dank aan de sponsoren van Melania hebben kunnen investeren. Niets houd hen nu nog tegen!

Lieve Melania, hartelijk dank voor jullie steun. Dankzij jullie vertrouwen in onze groep hebben we nu de mogelijkheid om een bron van inkomsten te hebben voor onze gezinnen. We zijn blij, trots. Met veel plezier en enthousiasme hebben we de inkopen gedaan en onze kapsalon ingericht. We hebben al enkele klanten. We zijn er zeker van dat we nog veel meer klanten zullen krijgen. We doen wat we leuk vinden: knippen, haar in model brengen, verven, manicure. Wij genieten van elk dag werken, met mensen te praten, de saloon schoon te maken, te versieren.
Onze groep is gegroeid met een jonge kapper. Hij  gaat naar de avondschool en was werkloos. Nu heeft hij meer kansen om zijn school af te maken.
We weten dat we harder moeten werken om meer klanten te krijgen. We hebben vertrouwen in onszelf. Dank u dat u ons steunt.  God zegene Melania’s werk.
Diana Avad

voorzitter, Mujer Talentosas