Melania Meeting

Melania Meeting op 28 maart in Utrecht

Wij kijken er naar uit om u te begroeten op 28 maart 2020, vanaf 10.30 uur, in de Boothstraat Kerk in Utrecht. We praten u bij over de laatste ontwikkelingen binnen Melania. Projecten passeren de revue. De fondswerving komt ter sprake. En we spreken elkaar!

Welkom

Deze dag is voor u, omdat u ons al heel lang volgt en steunt. En voor u omdat u als vrijwilliger aan de activiteiten van Melania bijdraagt. Maar ook voor u als betrokken en nieuwsgierige nieuwkomer. En ook u als belangstellende. Misschien vertegenwoordigt u een formele instantie of een betrokken groep die de ontwikkelingssamenwerking via stichting Melania wil steunen… -we leren u graag beter kennen!

Het programma biedt tijd en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Zo kunnen bekenden en nieuwe betrokkenen bij Melania elkaar echt ontmoeten.

Namens bestuur en team van stichting Melania,

Marleen Cremers

bestuursvoorzitter

Programma

11:00 Start

 • Hoogtepunten uit 2019 en hoe gaat het met Melania in 2020?
 • Melania in Nederland, de KVG Roermond in the spotlight
 • Sponsorfietstocht door Rwanda.
  Grietje, Joan en Philippine vertellen hun persoonlijke ervaring met dit bijzondere sponsoravontuur. Met veel foto’s.
  Een succesvol verhaal ook: er is meer dan 22.000 euro opgehaald.

13:00 Lunch

 • Voorbeeld succesvol Melaniaproject uit Latijns Amerika.
 • De mini- documentaire Sterke Verhalen door Sterke Vrouwen wordt vertoond. Dit project is gefinancierd met een bijdrage vanuit Frame Voice Report!, een Europees subsidieprogramma om de kennis van en de betrokkenheid bij de duurzame ontwikkelingsdoelen onder EU-burgers te vergroten.
  Het bevat interviews van Nederlandse en Keniaanse vrouwen die zelf richting gegeven hebben aan hun leven.
  De projectleider, Karen Kammeraat, is zelf aanwezig voor een toelichting en gesprek met de zaal.

 15:30 Afsluiting

 • Gelegenheid om na te praten.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.