Deel onze kerstwens en help de naamsbekendheid van Melania te vergroten!

Wij wensen je Prettige Feestdagen! 

De coronapandemie heeft ons allen getroffen. Maar door zeer gewaardeerde donaties en adopties van onze projecten, hebben veel vrouwen in ontwikkelingslanden toch een eigen onderneming kunnen starten. We zijn er trots op dat Melania zich al zo lang inzet voor een betere wereld met ondernemende vrouwen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Bekijk drie van onze nieuwe projecten!
[einde tekst]

  1. ‘Pizza’s voor Peru!’ Een onderneming met veel potentie, nu, tijdens corona! Door de lockdown konden veel vrouwen niet naar hun werk in de stad. Versoepelingen maken het nu mogelijk om in hun eigen buurt een take-a-way Pizzeria te starten en toch inkomsten te generen! Help jij mee dit project te sponsoren. https://bit.ly/3pjp98W Het project staat live t/m 31 januari 2021!
    [einde tekst]
  2. Of doneer via onze Online Collectebus op Geef.nl voor ‘Eigen brood en banket voor Mongoolse ex-herders’.  http://bit.ly/broodenbanket
    Dit project staat ook op onze site: www.melania.nl/project/14206
    [einde tekst]
  3. Het starten van een ‘Kapsalon met Kappersopleiding in Kenia’ kan jonge moeders uit hun kansarme situatie trekken! https://bit.ly/3ppGxJ1 Voel jij je solidair met deze vrouwen? Geef! Help samen met ons deze jonge vrouwen een stap te zetten naar een beter bestaan!