Op de kerstkaart van Melania stond een bericht over LA-PE-5. Deze week ontvingen we nieuws van de andere sapwinkel, LA-PE-6:
 
Met veel enthousiasme zijn de vrouwen van Sullana gestart met de verkoop van verse fruitsappen. Zij hebben veel hoop dat hun kleinschalige handelsactiviteit een bron van inkomsten voor de groep kan worden.
 
De afspraken betreffende de ruimte van het lokaal voor een voor de groep betaalbare huurprijs zijn plotseling van de baan. Ze hebben een kleine ruimte binnen een overdekte markt kunnen huren. De ruimte mogen ze een half jaar gebruiken voor een zeer lage prijs omdat de eigenaar een bekende is van een lid van de groep. De vrouwen zullen blijven zoeken naar een duurzame oplossing voor de vestiging van hun sapwinkel. Maar intussen werken ze hard om hun microbedrijf goed te runnen.
 
Ze hebben wel last van de lockdown-maatregelen vanwege corona. Ze verwachten dat de verkoop van hun fruitproducten zal verbeteren naarmate het sociale en economische leven weer normaal wordt. Hun enthousiasme en het geloof in de kracht van hun gebundelde inspanningen zal zeker beloond worden. Melania is blij dat met steun van donateurs deze groep de kans heeft gekregen om hun levensomstandigheden te kunnen verbeteren.